Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Gard electronic invizibil D-fence 2002

Gard electronic invizibil D-fence 2002


750,00 lei cu TVA

  • Cod 739
  • Garantie 36 luni
Pin It Mai multe retele
Tel:0722.510.805

3 alte produse din aceeasi categorie:

Gardul electronic invizibil DOGtrace ™ d-fence este format din unitatea centrala - generator, cablul antenă și receptorul -zgarda electronica purtata de câine.  Este un sistem modern, sigur, de încredere și extrem de eficient, permițându-vă sa definiti limitele zonelor sigure de joacă pentru cainele dvs (cum ar fi gradina  etc), fără riscul de a evada din acest spatiu. Firul antenei emite un semnal generat de unitatea centrala. In cazul in care cainele, cu zgarda receptor atasata, se apropie de firul antenei, zgarda receptor începe să emită semnale sonore de avertizare (zona de avertizare), urmate de impulsuri de stimulare împreună cu semnalele sonore (zona de corecție). Sistemul D-fence face posibila setarea cu ușurință a lățimii ambele zone precum și intensitatea impulsului de stimulare. Datorită designului ergonomic și greutatea redusă a receptorului, este potrivit pentru toate rasele de câini indiferent de talie.Noul sistem de perimetru Dogtrace d-fence 6th SENSE 2002:  

 

 Design modern cu backlit LCD display si control digital

·       System de backup pt. alimentare cu energie electrica ce ofera o functionare de 16 ore in cazul caderilor de tensiune de la reteaua electrica (baterie de cumulatori reincarcabili )

·        Latimea ambelor zone de avertizare si de corectie se pot seta foarte usor de la unitatea central, ambele zone putand fi setate cu latimi de  la 0 la 7m.

·        Ambele zone sunt independente una fata de cealalta facand posibila setarea fie a zonei de corectie fie doar a zonei de avertizare

·        Sistem de distribuire simetrica a semnalului in antenna oferind un seemnal egal pe tot parcursul / perimetrul instalat.

·        Sistem continuu de verificare a integritatii si functionarii cablului antena

·        Perimetrul maxim acoperit pana la 2200m

·        Receptor waterproof cu baterie li-ion cu durata de viata de de pana la 6 luni

·        Se pot utiliza un numar teoretic nelimitat de receptoare / caini in perimetrul definit

·        Setari ale receptorului cu sistem non contact magnetic

* In functie de lungimea perimetrului este necesar sa se utilizeze cablu antena de sectiuni diferite. Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

* Sistemul d-fence 101 include 100 metri cablu antena cu sectiune de 1 mm.