Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Informatii

Cum cumpar?

Cum se creaza un cont?

Va rugam dati click pe “Inregistrare”. Furnizati datele dumneavoastra  in mod complet si corect, conform casutelor de inregistrare. Urmati pasii  si asteptati emailul de confirmare a inregistrarii.

Cum se comanda?

Daca aveti deja un cont inregistrat, accesati intai contul. Daca nu aveti inca un cont deschis, va rugam sa va inregistrati in prealabil. Ca alternativa, accesarea unui cont existent si/sau inregistrarea unui cont nou se poate face totusi si ulterior, chiar inaintea trimiterii comenzii.

Alegeti produsul si cantitatea dorita, dupa care apasati “Adauga in Cos”. Repetati operatiunea pentru fiecare alt produs pe care doriti sa-l achizitionati. La final veti avea totalul comenzii atat ca si produse cat si ca valoare. Apasati “Trimite Comanda” pentru finalizare. In scurt timp veti primi un email de confirmare.

Daca aveti dificultati in timpul procesului de finalizare a comenzii va rugam sa ne contactati.

Comenzile se pot face si prin telefon la numarul 0799 946 888 sau prin email la adresa contact@dogtrace.ro.


Cum platesc?

Cum se plateste?
Plata se face ramburs, la momentul primirii coletului.

Virament Bancar - ordin de plata in baza unei facturi proforma emisa de www.dogtrace.ro

Cum se face livrarea?
Expedierea coletului se face prin FAN Courier in termen maxim de 24-48 ore (lucratoare) de la confirmarea comenzii, sau ramburs prin Posta Romana.

Daca doriti o altfel de modalitate de plata (de ex. ordin de plata) sau de expediere (de ex. Posta Romana), va rugam sa ne notificati in prealabil pentru gasirea unei solutii satisfacatoare.


Termeni si conditii

1. Folosirea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.dogtrace.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Acest site este intretinut de www.dogtrace.ro. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site apartin in totalitate firemei www.dogtrace.ro, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare. Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.dogtrace.ro, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. www.dogtrace.ro este distribuitor autorizat al produselor marca Dogtrace in Romania. Continutul site-ului www.dogtrace.ro a fost alcatuit in colaborare cu producatorul si isi asuma responsabilitatea in totalitate pentru continutul acest site si pentru produsele prezentate in acest magazinul virtual. Societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea produsului si de a anunta clientul in cel mai scurt timp in cazul in care comanda nu poate fi onorata din cauza unori erori aparute in baza de date. ( Preturi eronate, etc).
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Preturile de pe site sunt preturi end user si contin TVA.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
4. Se considere tentativa de fraudare a siteului si va pune in miscare cercetare penala in cazul in care se sesiseaza:-orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5. Transportul gratuit se acorda pentru produsele comandate numai daca valoarea totala a comenzii depaseste 250 lei. Ne rezervam dreptul de a alege cu ce serviciu de curierat / mesagerie sa trimitem comanda.