Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Zgardă suplimentară DOG GPS X30T

Zgardă suplimentară DOG GPS X30T

DOG GPS X30  este un dispozitiv folosit pentru urmărirea (localizarea) câinelui/câinilor dvs. până la o distanță de 20 km. Este format dintr-un emițător, care este așezat pe zgarda câinelui. Transmițătorul (zgarda) include modulul de dresaj (set marcat X30T), care vă permite să trimiteți impulsuri de stimulare de la receptor, la o distanță de până la 20 km.

Detalii


1 526,00 lei cu TVA

Pin It Mai multe retele
Tel:0722.510.805

20 alte produse din aceeasi categorie:

·       Descrierea produsului Dispozitiv de urmărire și dresaj cu localizator de sunet DOG GPS X30T

DOG GPS X30T  este un dispozitiv folosit pentru urmărirea (localizarea) câinilor dvs. până la o distanță de 20 km.  Este format dintr-un emițător așezat pe zgarda câinelui.

Transmițătorul își obține poziția de la sateliții GPS și trimite informațiile de poziție către receptorul de manipulare folosind un semnal de frecvență radio (RF).  

Transmițătorul (zgarda) include modulul de dresaj (set marcat X30T), care vă permite să trimiteți impulsuri de stimulare de la receptor, la o distanță de până la 20 km.

Transmițătorul poate fi văzut pe telefon mobil care rulează sistem de operare Android. Aplicația vă permite să afișați pe hartă toate dispozitivele GPS DOG împerecheate și informațiile lor detaliate. Hărțile sunt disponibile online și offline.

DOG GPS X30T  are, de asemenea, funcții suplimentare - busolă, FENCE - graniță acustică, care oferă informații despre depășirea distanței setate de la receptor de către câinele dvs. De asemenea, are o funcție BEEPER datorită căreia poți determina cu ușurință dacă câinele tău se mișcă sau stă nemișcat. Receptorul vă permite să vă salvați poziția curentă și apoi să navigați în această poziție (funcția de punct).      

Conținutul pachetului:

·       Transmițător inclusiv Baterie Li-Pol 1850 mAh și zgardă de plastic portocaliu în lungimea de 70 cm  

·       Clemă pentru agățarea receptorului pe o centură și 2 șuruburi

·     Adaptor de alimentare cu cablu și clemă USB  pentru încărcare

·       Set de puncte de contact, 2 buc 10 mm, 2 buc 17 mm

·       Instrucțiuni și card de garanție

·       led pentru testarea de funcționare

·       Cutie de transport

·       ATENȚIE: Setul NU CONȚINE un telefon mobil