Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Zgardă suplimentară DOG GPS X20

Zgardă suplimentară DOG GPS X20

DOG GPS X20  este un dispozitiv folosit pentru urmărirea (localizarea) câinelui/câinilor dvs. până la o distanță de 20 km. Este format dintr-un emițător, care este așezat pe zgarda câinelui. 

Detalii


979,00 lei cu TVA

Pin It Mai multe retele
Tel:0722.510.805

20 alte produse din aceeasi categorie:

·      Descrierea produsului dispozitiv de localizare DOG GPS X20

DOG GPS X20  este un dispozitiv folosit pentru urmărirea (localizarea) câinelui/câinilor dvs. până la o distanță de 20 km. Este format dintr-un emițător, care este așezat pe zgarda câinelui. Transmițătorul își obține poziția de la sateliții GPS și trimite informațiile de poziție către receptorul de manipulare folosind un semnal de frecvență radio (RF).   

Puterea semnalului RF, precizia poziției GPS, emițătorul și starea bateriei receptorului pot fi, de asemenea, monitorizate pe afișajul receptorului.

DOG GPS X20  are, de asemenea, funcții suplimentare - busolă, FENCE - perimetru acustic, care oferă informații despre depășirea distanței setate de receptor de către câinele dvs. De asemenea, are o funcție BEEPER care arată dacă, câinele tău se află în mișcare sau stă nemișcat. Receptorul vă permite să vă salvați poziția curentă și apoi să navigați în această poziție (funcția punct de referință).   

Conținutul pachetului:

·    Transmițător inclusiv Baterie Li-Pol 1850 mAh și zgardă de plastic portocaliu în lungimea de 70 cm  

·     Adaptor de alimentare cu cablu și clemă USB pentru încărcare

·      Instrucțiuni și certificat de garanție